Kinderopvang Madeliefje

Kinderopvang Madeliefje is een Kinderopvang gelegen aan Brederodegracht 1 in Hoorn.

Kinderopvang Madeliefje in Hoorn biedt een veilige en inspirerende speel- en leeromgeving voor kinderen van 0-12 jaar. Het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang bevinden zich in hetzelfde pand, waardoor ouders hun kinderen op één locatie kunnen ophalen. Er is veel aandacht voor beweging, met activiteiten zoals muziek, dans, toneel en yoga. Daarnaast biedt Madeliefje zwemlessen aan met 50% korting op het reguliere tarief. Het uurtarief van de kinderopvang ligt onder het maximale tarief waarover kinderopvangtoeslag kan worden verkregen. Er wordt dagelijks een warme maaltijd geserveerd, biologisch en vers. De kinderopvang is gevestigd in het Wijkcentrum Kersenboogerd en biedt geborgenheid, veiligheid en creativiteit. De ervaren pedagogisch medewerkers zorgen voor een liefdevolle en huiselijke omgeving. Andere families zijn zeer tevreden over Madeliefje. De kinderopvang is geopend van 7.00 uur tot 19.00 uur op werkdagen en gesloten op feestdagen.

Meer informatie over Kinderopvang Madeliefje in Hoorn

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hoorn? Bij Kinderopvang Madeliefje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Madeliefje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Madeliefje is een Kinderopvang gelegen aan Brederodegracht 1 in Hoorn. Ideaal dus als je in de omgeving van Hoorn je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Madeliefje in Hoorn

Wil je weten wat Kinderopvang Madeliefje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Madeliefje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Madeliefje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Madeliefje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Madeliefje

Bezoekers bekeken ook