Peuterspeelgroep Berend Botje De Hoeksteen

Peuterspeelgroep Berend Botje De Hoeksteen is een Kinderopvang gelegen aan Locatie De Hoeksteen, Roerdompplein 9 in Enkhuizen.

Peuterspeelgroep De Hoeksteen in Enkhuizen is gevestigd in Basisschool De Hoeksteen en heeft een eigen ingang, buitenspeelterrein en twee groepsruimtes voor de peuters. Er is veel contact en een goede samenwerking met de basisschool. De peuterspeelgroep is geopend van maandag tot en met vrijdag, waarbij de kinderen gebracht kunnen worden tussen 08:15 en 08:30 uur en gehaald kunnen worden tussen 12:00 en 12:15 uur. Aanmelden voor Peuterspeelgroep De Hoeksteen kan via een link. Naast peuteropvang biedt Berend Botje ook andere opvangvormen in Enkhuizen, zoals kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en bso's. De locatie heeft een positief GGD-rapport ontvangen en er is een video beschikbaar om een indruk te krijgen van de peuteropvang. Voor vragen en contactgegevens kan gebeld worden naar 088-2337000.

Meer informatie over Peuterspeelgroep Berend Botje De Hoeksteen in Enkhuizen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Enkhuizen? Bij Peuterspeelgroep Berend Botje De Hoeksteen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Peuterspeelgroep Berend Botje De Hoeksteen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Peuterspeelgroep Berend Botje De Hoeksteen is een Kinderopvang gelegen aan Locatie De Hoeksteen, Roerdompplein 9 in Enkhuizen. Ideaal dus als je in de omgeving van Enkhuizen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Peuterspeelgroep Berend Botje De Hoeksteen in Enkhuizen

Wil je weten wat Peuterspeelgroep Berend Botje De Hoeksteen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Peuterspeelgroep Berend Botje De Hoeksteen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peuterspeelgroep Berend Botje De Hoeksteen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peuterspeelgroep Berend Botje De Hoeksteen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Peuterspeelgroep Berend Botje De Hoeksteen

Bezoekers bekeken ook