Kinderdagverblijf 't Hoepeltje en bso Nes

Kinderdagverblijf 't Hoepeltje en bso Nes is een Kinderopvang gelegen aan Nes 8A in Schagen.

Kinderdagverblijf 't Hoepeltje bevindt zich in Schagen en biedt plaats aan 16 kinderen op de peutergroep en 9 kinderen op de babygroep. Het kinderdagverblijf heeft groepsruimtes, slaapkamers en sanitaire ruimtes. Het heeft ook een prachtige groene buitenruimte waar kinderen veilig kunnen spelen. Het pand grenst aan verzorgingshuis Magnushof en de kinderboerderij KiBo, waar de kinderen regelmatig naartoe gaan. Er werken verschillende medewerkers op 't Hoepeltje, die allemaal veel plezier hebben in hun werk en genieten van het werken met kinderen. Ze zorgen ervoor dat de kinderen zich fijn voelen en plezier hebben op het kinderdagverblijf.

Meer informatie over Kinderdagverblijf 't Hoepeltje en bso Nes in Schagen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Schagen? Bij Kinderdagverblijf 't Hoepeltje en bso Nes kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf 't Hoepeltje en bso Nes geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf 't Hoepeltje en bso Nes is een Kinderopvang gelegen aan Nes 8A in Schagen. Ideaal dus als je in de omgeving van Schagen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf 't Hoepeltje en bso Nes in Schagen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf 't Hoepeltje en bso Nes te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf 't Hoepeltje en bso Nes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf 't Hoepeltje en bso Nes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf 't Hoepeltje en bso Nes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf ’t Hoepeltje en bso Nes

Bezoekers bekeken ook