GO! Kinderopvang PSZ KDV BSO de Compositie

GO! Kinderopvang PSZ KDV BSO de Compositie is een Kinderopvang gelegen aan Chagallweg 6-8 in Almere.

De Compositie is een kinderopvang gevestigd in de wijk Tussen de Vaarten in Almere Stad. De opvang is onderdeel van brede school De Compositie, waardoor kinderen al spelenderwijs vertrouwd raken met de basisschool. De locatie biedt zowel peuterspeelzaal als kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang aan. Voor de peuterspeelzaal is er speciale aandacht voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Daarnaast is er ook een talentgroep voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar om hen optimaal te ondersteunen in hun ontwikkeling. De kinderopvang maakt gebruik van verschillende faciliteiten, zoals de bibliotheek, speelzaal, gymzaal en het schoolplein van basisschool De Compositie. Er is ook een atelier en een buitenruimte aanwezig. Ouders worden betrokken bij de opvang en kunnen via een app de dag van hun kind volgen. Geïnteresseerde ouders kunnen vrijblijvend inschrijven en een rondleiding krijgen.

Meer informatie over GO! Kinderopvang PSZ KDV BSO de Compositie in Almere

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Almere? Bij GO! Kinderopvang PSZ KDV BSO de Compositie kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij GO! Kinderopvang PSZ KDV BSO de Compositie geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

GO! Kinderopvang PSZ KDV BSO de Compositie is een Kinderopvang gelegen aan Chagallweg 6-8 in Almere. Ideaal dus als je in de omgeving van Almere je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

GO! Kinderopvang PSZ KDV BSO de Compositie in Almere

Wil je weten wat GO! Kinderopvang PSZ KDV BSO de Compositie te bieden heeft? Bekijk dan de website van GO! Kinderopvang PSZ KDV BSO de Compositie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GO! Kinderopvang PSZ KDV BSO de Compositie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GO! Kinderopvang PSZ KDV BSO de Compositie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. GO! Kinderopvang PSZ KDV BSO de Compositie

Bezoekers bekeken ook