Elorah Bruinisse

Elorah Bruinisse is een Kinderopvang gelegen aan Stenenpad 3 in Bruinisse.

Elorah Bruinisse is een kinderopvang die christelijke waarden en normen aanbiedt aan peuters. De dag begint en eindigt met een gebed, er worden psalmen gezongen en er wordt samen naar een verhaal uit de Bijbel geluisterd. De activiteiten zijn leuk en bevorderen de ontwikkeling van het kind. Kinderen vanaf 2 jaar zijn welkom bij de peutergroep. Ouders worden nauw betrokken bij de opvang van hun kind. Contactgegevens en openingstijden zijn beschikbaar op de website van Elorah.

Meer informatie over Elorah Bruinisse in Bruinisse

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Bruinisse? Bij Elorah Bruinisse kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Elorah Bruinisse geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Elorah Bruinisse is een Kinderopvang gelegen aan Stenenpad 3 in Bruinisse. Ideaal dus als je in de omgeving van Bruinisse je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Elorah Bruinisse in Bruinisse

Wil je weten wat Elorah Bruinisse te bieden heeft? Bekijk dan de website van Elorah Bruinisse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elorah Bruinisse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elorah Bruinisse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Elorah Bruinisse

Bezoekers bekeken ook