KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Wereld op Zuid

KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Wereld op Zuid is een Kinderopvang gelegen aan Schere 39 in Rotterdam.

KSH Kinderopvang is een organisatie die kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang aanbiedt. Ze hebben 35 vestigingen in meerdere steden in Nederland. Ze bieden opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar, met biologische en verantwoorde maaltijden. De tarieven zijn gelijk aan de maximumvergoeding en er worden gedurende het jaar diverse workshops aangeboden. Er zijn ervaren pedagogische medewerkers en er is flexibele opvang met ruime openingstijden. De kinderdagverblijven zorgen voor gezelligheid en activiteiten voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Op de Kidsclubs, de buitenschoolse opvang, is er altijd wat te doen en wordt er een uitdagend programma aangeboden, ook in de schoolvakanties. Op de peuteropvang worden kinderen voorbereid op de basisschool en gestimuleerd in hun ontwikkeling. KSH Kinderopvang hanteert de landelijke basistarieven en de kosten zijn inclusief luiers, voeding, workshops en activiteiten.

Meer informatie over KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Wereld op Zuid in Rotterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rotterdam? Bij KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Wereld op Zuid kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Wereld op Zuid geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Wereld op Zuid is een Kinderopvang gelegen aan Schere 39 in Rotterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Rotterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Wereld op Zuid in Rotterdam

Wil je weten wat KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Wereld op Zuid te bieden heeft? Bekijk dan de website van KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Wereld op Zuid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Wereld op Zuid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Wereld op Zuid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Wereld op Zuid

Bezoekers bekeken ook