Kinderdagverblijf Kinderwereld

Kinderdagverblijf Kinderwereld is een Kinderopvang gelegen aan s-Gravendijkwal 81A in Rotterdam.

Kinderdagverblijf & BSO Kinderwereld is een kleinschalig kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in Rotterdam. Ze bieden opvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar in een huiselijke sfeer. Het kinderdagverblijf heeft momenteel geen plek, maar ouders kunnen zich wel inschrijven op de wachtlijst. De wachtlijst is minimaal 1 jaar. Het kinderdagverblijf bestaat uit 1 verticale groep voor kinderen van 10 weken tot 4 jaar, met maximaal 9 kinderen per dag. De buitenschoolse opvang heeft ook geen plek op het moment, maar ouders kunnen zich wel inschrijven op de wachtlijst. De BSO heeft een eigen vaste dagritme en biedt activiteiten aan die bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Kinderwereld in Rotterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rotterdam? Bij Kinderdagverblijf Kinderwereld kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Kinderwereld geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Kinderwereld is een Kinderopvang gelegen aan s-Gravendijkwal 81A in Rotterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Rotterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Kinderwereld in Rotterdam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Kinderwereld te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Kinderwereld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Kinderwereld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Kinderwereld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Kinderwereld

Bezoekers bekeken ook