Kinderdagverblijf Wiele Wiele Stap (SKDH)

Kinderdagverblijf Wiele Wiele Stap (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Pasteurstraat 4C in Den Helder.

Kinderdagverblijf Wiele Wiele Stap, gelegen in het centrum van Den Helder, biedt opvang aan vijf opvanggroepen: een babygroep, een dreumesgroep, een peutergroep, een verticale groep en een 3+ groep. Het kinderdagverblijf maakt deel uit van de Brede School Pasteurstraat, waar ook BSO de Poolster en basisscholen ‘De Windwijzer‘ en ‘Verrekijker’ gevestigd zijn. Jaarlijks bespreken ze de ontwikkeling van het kind met de ouders en wanneer het kind vier jaar oud wordt, wordt het eindgesprek voor de kinderopvang gecombineerd met het intakegesprek voor basisschool De Windwijzer. Ook worden er muzieklessen gegeven in samenwerking met ‘Hallo Muziek‘. Ouders kunnen contact opnemen met de oudercommissie (OC) van het kinderdagverblijf en zich inschrijven kan gratis en vrijblijvend via het online inschrijfportaal. Voor overige vragen of opmerkingen kan men telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen op de website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Wiele Wiele Stap (SKDH) in Den Helder

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Helder? Bij Kinderdagverblijf Wiele Wiele Stap (SKDH) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Wiele Wiele Stap (SKDH) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Wiele Wiele Stap (SKDH) is een Kinderopvang gelegen aan Pasteurstraat 4C in Den Helder. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Helder je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Wiele Wiele Stap (SKDH) in Den Helder

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Wiele Wiele Stap (SKDH) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Wiele Wiele Stap (SKDH) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Wiele Wiele Stap (SKDH)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Wiele Wiele Stap (SKDH) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Wiele Wiele Stap (SKDH)

Bezoekers bekeken ook