Kinderdagverblijf Pippi Hedel

Kinderdagverblijf Pippi Hedel is een Kinderdagopvang gelegen aan Voorstraat 3 in Hedel.

Het kinderdagverblijf Pippi in Hedel is een kleinschalige kinderopvang met ruime openingstijden. Ze bieden zowel kinderopvang als buitenschoolse opvang aan, waar ervaren pedagogische medewerkers ervoor zorgen dat de kinderen zich kunnen ontwikkelen en een fijne dag hebben. Het kinderdagverblijf bevindt zich in het centrum van Hedel en heeft zowel binnen als buiten speelruimtes. Een dag bij het kinderdagverblijf begint tussen 7:00u en 9:00u met het brengen van de kinderen, gevolgd door een gezamenlijk fruithapje om 9:00u. Tussen 10:00u en 11:30u is er een leuke activiteit, gevolgd door lunch en een middagdutje. Om 15:00u is er een tweede activiteit en tussen 16:00u en 18:30u kunnen de kinderen worden opgehaald. Het kinderdagverblijf werkt met vaste stamgroepen, zodat kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau. De groepsruimtes en activiteiten worden aangepast op de interesses en niveaus van de groep. Het kinderdagverblijf is open van maandag tot en met vrijdag van 7:00u tot 18:30u. Contactgegevens zijn te vinden op de website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Pippi Hedel in Hedel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hedel? Bij Kinderdagverblijf Pippi Hedel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Pippi Hedel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Pippi Hedel is een Kinderopvang gelegen aan Voorstraat 3 in Hedel. Ideaal dus als je in de omgeving van Hedel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Pippi Hedel in Hedel

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Pippi Hedel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Pippi Hedel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Pippi Hedel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Pippi Hedel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Pippi Hedel

Bezoekers bekeken ook