Partou Dokus

Partou Dokus is een Kinderdagopvang gelegen aan Kluisweer 2B in Maasland.

Dokus is een kinderopvang in Maasland waar kinderen alles leren over de natuur. Ze hebben een eigen moestuin en dierenweide waar kinderen kunnen helpen met voeren. Het kinderdagverblijf heeft één verticale groep en twee horizontale groepen, waarvan één babygroep en één peutergroep. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur. Parkeren is gratis bij de kinderopvang. Ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken en het pedagogisch beleid van Dokus lezen. De tarieven voor kinderopvang kunnen worden berekend met een rekentool. De locatie valt onder Smallsteps B.V. en ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Bij Partou maken kinderen vriendjes, worden ouders op de hoogte gehouden via een app, leren kinderen elke dag iets nieuws en wordt er veel muziek gemaakt.

Meer informatie over Partou Dokus in Maasland

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Maasland? Bij Partou Dokus kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Dokus geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Dokus is een Kinderopvang gelegen aan Kluisweer 2B in Maasland. Ideaal dus als je in de omgeving van Maasland je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Dokus in Maasland

Wil je weten wat Partou Dokus te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Dokus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Dokus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Dokus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Dokus

Bezoekers bekeken ook