Kinderdagverblijf - De Bosuiltjes (Kind & Co)

Kinderdagverblijf - De Bosuiltjes (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Professor Bronkhorstlaan 10 in Bilthoven.

Kinderdagverblijf De Bosuiltjes is gelegen op het Berg & Bosch terrein en heeft horizontale groepen voor baby's en peuters. De locatie beschikt over een bos-speeltuin. Het kinderdagverblijf biedt een rustige omgeving voor baby's en dreumesen en de medewerkers zijn opgeleid als babyspecialist. Voor de peuters wordt er gewerkt met het ontwikkelingsprogramma Uk & Puk. Daarnaast zijn er verschillende online inschrijfmogelijkheden, tarieven en veelgestelde vragen beschikbaar. Ook is er een kennismakingsboekje beschikbaar. Verder wordt er informatie gegeven over de officiële kick-off van de Gezonde Smikkelweken bij BSO Zwaluw in Veenendaal, het maken van vogeldrinkbakjes op BSO Stein, het knutselen van kleurrijke toekans bij BSO Koters, een sportieve ochtend bij BSO Speel en Werkhoeve, een workshop mozaïek bij BSO Scheepsmaatjes, het opzetten van een tent bij kinderdagverblijf Boomgaard, een gezellige buiten lunch bij kinderdagverblijf Boomgaard, de zomervakantieactiviteiten bij BSO Bengels, een bezoek aan de boerderij voor de peutergroep Mariaschool, de beschikbaarheid van het Kind & Co Doeboek en extra activiteiten tijdens studiedagen bij BSO Baloe. Verder is er informatie over het pedagogisch beleid, het pedagogisch werkplan, het GGD inspectierapport en de oudercommissie. Er worden contactgegevens vermeld en er is informatie over de verschillende.

Meer informatie over Kinderdagverblijf - De Bosuiltjes (Kind & Co) in Bilthoven

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Bilthoven? Bij Kinderdagverblijf - De Bosuiltjes (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf - De Bosuiltjes (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf - De Bosuiltjes (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Professor Bronkhorstlaan 10 in Bilthoven. Ideaal dus als je in de omgeving van Bilthoven je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf - De Bosuiltjes (Kind & Co) in Bilthoven

Wil je weten wat Kinderdagverblijf - De Bosuiltjes (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf - De Bosuiltjes (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf - De Bosuiltjes (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf - De Bosuiltjes (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf – De Bosuiltjes (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook