Kindercentrum De Kleine Tuin B.V.

Kindercentrum De Kleine Tuin B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Betjakstraat 2 in Almere.

Kindercentrum De Kleine Tuin biedt verschillende vormen van kinderopvang aan, waaronder dagopvang, buitenschoolse opvang (BSO) en specialistische kindzorg. In deze kinderopvang staat de ontwikkeling van kinderen centraal. Ze leren spelenderwijs communicatieve en sociale vaardigheden onder begeleiding van pedagogisch medewerkers. Bij De Kleine Tuin is er ook aandacht voor diverse activiteiten, zoals het bereiden van een verse warme maaltijd, een eigen bibliotheek, een moestuin per groep en een creatief lab op de BSO. Daarnaast zijn er ook naailessen op dinsdag en worden er sportactiviteiten georganiseerd. Bij vragen kan er contact opgenomen worden met De Kleine Tuin.

Meer informatie over Kindercentrum De Kleine Tuin B.V. in Almere

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Almere? Bij Kindercentrum De Kleine Tuin B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindercentrum De Kleine Tuin B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindercentrum De Kleine Tuin B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Betjakstraat 2 in Almere. Ideaal dus als je in de omgeving van Almere je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindercentrum De Kleine Tuin B.V. in Almere

Wil je weten wat Kindercentrum De Kleine Tuin B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindercentrum De Kleine Tuin B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercentrum De Kleine Tuin B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercentrum De Kleine Tuin B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindercentrum De Kleine Tuin B.V.

Bezoekers bekeken ook