SKRS Kinderopvang (kinderdagverblijf, peuteropvang en bso)

SKRS Kinderopvang (kinderdagverblijf, peuteropvang en bso) is een Kinderopvang gelegen aan Lauriestraat 42 in Schagen.

Stichting Kinderopvang Regio Schagen, ook bekend als SKRS, biedt opvang aan kinderen van 0 jaar tot en met groep 8. Ze hebben vier kinderdagverblijven, vier locaties voor peuteropvang en zeven locaties voor de buitenschoolse opvang, verspreid over acht locaties in Schagen, Dirkshorn, Kolhorn en Sint Maarten. Voor meer informatie en aanmeldingen kunnen mensen contact opnemen via de telefoon of digitaal. Er is ook een rekentool beschikbaar om de kosten van kinderopvang te berekenen. Daarnaast biedt SKRS hulp bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag en hebben ze een app voor ouders waar ze foto's kunnen bekijken, berichten kunnen sturen en meer. De contactgegevens van Stichting Kinderopvang Regio Schagen zijn te vinden op hun website.

Meer informatie over SKRS Kinderopvang (kinderdagverblijf, peuteropvang en bso) in Schagen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Schagen? Bij SKRS Kinderopvang (kinderdagverblijf, peuteropvang en bso) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij SKRS Kinderopvang (kinderdagverblijf, peuteropvang en bso) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

SKRS Kinderopvang (kinderdagverblijf, peuteropvang en bso) is een Kinderopvang gelegen aan Lauriestraat 42 in Schagen. Ideaal dus als je in de omgeving van Schagen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

SKRS Kinderopvang (kinderdagverblijf, peuteropvang en bso) in Schagen

Wil je weten wat SKRS Kinderopvang (kinderdagverblijf, peuteropvang en bso) te bieden heeft? Bekijk dan de website van SKRS Kinderopvang (kinderdagverblijf, peuteropvang en bso) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SKRS Kinderopvang (kinderdagverblijf, peuteropvang en bso)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SKRS Kinderopvang (kinderdagverblijf, peuteropvang en bso) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. SKRS Kinderopvang (kinderdagverblijf, peuteropvang en bso)

Bezoekers bekeken ook