Norlandia kinderopvang De Kleine Wildernis

Norlandia kinderopvang De Kleine Wildernis is een Kinderopvang gelegen aan Iepenwede 2 in Barendrecht.

Kinderopvang De Kleine Wildernis in Barendrecht biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in de wijken Carnisselande en Smitshoek. Daarnaast is er ook buitenschoolse opvang beschikbaar voor kinderen tot 12 jaar. De kinderen kunnen in de grote tuin zelf op ontdekkingstocht gaan en er is veel ruimte om buiten te spelen, tuinieren en sporten. De kinderopvang is gebaseerd op Noorse kwaliteiten, waarbij kinderen zelf op ontdekkingstocht gaan en veel ruimte krijgen om zelf dingen te doen. Er wordt gezond en gevarieerd gegeten en bewegen is een belangrijk onderdeel van de opvang. Er wordt ook aandacht besteed aan duurzaamheid en samen ontdekken. Ouders zijn tevreden over de opvang en er is de mogelijkheid om een rondleiding aan te vragen of contact op te nemen voor meer informatie.

Meer informatie over Norlandia kinderopvang De Kleine Wildernis in Barendrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Barendrecht? Bij Norlandia kinderopvang De Kleine Wildernis kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Norlandia kinderopvang De Kleine Wildernis geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Norlandia kinderopvang De Kleine Wildernis is een Kinderopvang gelegen aan Iepenwede 2 in Barendrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Barendrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Norlandia kinderopvang De Kleine Wildernis in Barendrecht

Wil je weten wat Norlandia kinderopvang De Kleine Wildernis te bieden heeft? Bekijk dan de website van Norlandia kinderopvang De Kleine Wildernis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Norlandia kinderopvang De Kleine Wildernis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Norlandia kinderopvang De Kleine Wildernis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Norlandia kinderopvang De Kleine Wildernis

Bezoekers bekeken ook