De Wiebelwagen

De Wiebelwagen is een Kinderopvang gelegen aan Grasdrogerijweg 1 in Leusden.

De tekst beschrijft de kinderopvang De Wiebelwagen. De kinderopvang biedt een persoonlijke rondleiding aan en zorgt ervoor dat kinderen zich veilig en geliefd voelen. Er zijn twee locaties, één in Leusden en één in Ederveen, met ruime buitenruimtes en speelhoeken. De kinderopvang maakt gebruik van een handige app voor ouders, waarin ze foto's kunnen bekijken, berichtjes kunnen lezen en afwezigheid of ziekte kunnen melden. De kinderopvang volgt ook de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus. Kinderen kunnen worden aangemeld door het invullen van een inschrijfformulier, en voor vragen kunnen ouders contact opnemen met De Wiebelwagen.

Meer informatie over De Wiebelwagen in Leusden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Leusden? Bij De Wiebelwagen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij De Wiebelwagen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

De Wiebelwagen is een Kinderopvang gelegen aan Grasdrogerijweg 1 in Leusden. Ideaal dus als je in de omgeving van Leusden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

De Wiebelwagen in Leusden

Wil je weten wat De Wiebelwagen te bieden heeft? Bekijk dan de website van De Wiebelwagen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Wiebelwagen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Wiebelwagen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. De Wiebelwagen

Bezoekers bekeken ook