Partou Jip en Janneke

Partou Jip en Janneke is een Kinderopvang gelegen aan Willemshoevelaan 6 in Spijkenisse.

Deze tekst gaat over peuteropvang bij Partou Jip en Janneke in Spijkenisse. Hier kunnen kinderen spelen en ontdekken in een vertrouwde omgeving. De locatie deelt het gebouw met kinderdagverblijf Woeste Willem en bso Villa Kakelbont. Ze maken gebruik van de VVE-methode Startblokken en gaan bij elk weertype naar buiten. De peuteropvang heeft 2 groepen met maximaal 16 kinderen, die minimaal twee dagdelen per week komen. De openingstijden zijn maandag tot en met donderdag van 8:15 tot 12:15 uur. Parkeren in de buurt is gratis. Ouders kunnen het GGD-rapport bekijken en het pedagogisch beleid lezen. De kosten zijn afhankelijk van de persoonlijke situatie. Inschrijven en een rondleiding aanvragen is mogelijk. De locatiemanager is Conny Rieborn. Bij Partou krijgt het kind de juiste voorbereiding voor school, maakt het vriendjes, kunnen ouders de dag volgen via een app en worden er speciale activiteiten georganiseerd.

Meer informatie over Partou Jip en Janneke in Spijkenisse

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Spijkenisse? Bij Partou Jip en Janneke kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Jip en Janneke geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Jip en Janneke is een Kinderopvang gelegen aan Willemshoevelaan 6 in Spijkenisse. Ideaal dus als je in de omgeving van Spijkenisse je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Jip en Janneke in Spijkenisse

Wil je weten wat Partou Jip en Janneke te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Jip en Janneke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Jip en Janneke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Jip en Janneke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Jip en Janneke

Bezoekers bekeken ook