Chr. kinderdagverblijf Het Kroontje

Chr. kinderdagverblijf Het Kroontje is een Kinderopvang gelegen aan Kruisweg 55 in Aalsmeerderbrug.

Kinderdagverblijf Het Kroontje is een kleinschalig, christelijk kinderdagverblijf in Aalsmeerderbrug. Ze bieden dagopvang aan kinderen van 8 weken tot 4 jaar in 2 verticale groepen. Het Kroontje creëert een veilige en vertrouwde omgeving waar kinderen hun eigen mogelijkheden en grenzen kunnen ontdekken. Er is veel aandacht voor elk kind en er wordt gekeken naar hun individuele behoeften. Het kinderdagverblijf heeft maximaal 12 kinderen per groep. Het Kroontje wordt gekozen door ouders vanwege de liefdevolle omgeving, betrokkenheid van de medewerkers en de locatie dichtbij hun werk. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met donderdag van 7.30 uur tot 18.30 uur. Op vrijdag zijn ze gesloten.

Meer informatie over Chr. kinderdagverblijf Het Kroontje in Aalsmeerderbrug

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Aalsmeerderbrug? Bij Chr. kinderdagverblijf Het Kroontje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Chr. kinderdagverblijf Het Kroontje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Chr. kinderdagverblijf Het Kroontje is een Kinderopvang gelegen aan Kruisweg 55 in Aalsmeerderbrug. Ideaal dus als je in de omgeving van Aalsmeerderbrug je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Chr. kinderdagverblijf Het Kroontje in Aalsmeerderbrug

Wil je weten wat Chr. kinderdagverblijf Het Kroontje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Chr. kinderdagverblijf Het Kroontje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chr. kinderdagverblijf Het Kroontje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chr. kinderdagverblijf Het Kroontje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Chr. kinderdagverblijf Het Kroontje

Bezoekers bekeken ook