KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Cornelis Haak

KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Cornelis Haak is een Kinderdagopvang gelegen aan Algiersstraat 6 in Rotterdam.

KSH Kinderopvang is een organisatie die actief is in kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Ze hebben 35 vestigingen verspreid over meerdere steden in Nederland. Bij KSH Kinderopvang staat de opvang van kinderen van 0 tot 13 jaar centraal. Ze bieden biologische en verantwoorde maaltijden aan en hanteren een basistarief dat gelijk is aan de maximumvergoeding. Gedurende het jaar worden er verschillende workshops georganiseerd en er zijn pedagogische medewerkers aanwezig. Daarnaast biedt KSH Kinderopvang flexibele opvang aan met ruime openingstijden. Ze hebben kinderdagverblijven voor kinderen van 0 tot 4 jaar, Kidsclubs voor buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen om kinderen voor te bereiden op de basisschool. De kosten voor de kinderopvang zijn inclusief onder andere luiers, voeding, workshops en activiteiten. KSH Kinderopvang heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Dieren en Rotterdam.

Meer informatie over KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Cornelis Haak in Rotterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rotterdam? Bij KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Cornelis Haak kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Cornelis Haak geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Cornelis Haak is een Kinderopvang gelegen aan Algiersstraat 6 in Rotterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Rotterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Cornelis Haak in Rotterdam

Wil je weten wat KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Cornelis Haak te bieden heeft? Bekijk dan de website van KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Cornelis Haak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Cornelis Haak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Cornelis Haak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KSH Kinderdagverblijf & Kidsclub Cornelis Haak

Bezoekers bekeken ook