Samenwijs Torenlei opvang & onderwijs

Samenwijs Torenlei opvang & onderwijs is een Basisonderwijs gelegen aan Dorpsstraat 8 in Esbeek.

Samenwijs Torenlei heeft als doel om optimale ontwikkelingskansen te bieden aan ieder kind, ongeacht hun mogelijkheden en uitdagingen. De school wil elk kind de kans geven om zich optimaal te ontwikkelen. Daarnaast hecht de school veel waarde aan kernwaarden. De locatie van de school is uniek en er is een agenda beschikbaar waarin belangrijke evenementen worden vermeld. Voor contactinformatie kan men terecht bij Dorpsstraat 8 in Esbeek, waar zowel het telefoonnummer voor algemene vragen als het nummer voor opvang te vinden is. Ook is er een e-mailadres beschikbaar voor meer informatie. Tot slot is er ook een rubriek met het laatste nieuws.

Meer informatie over Samenwijs Torenlei opvang & onderwijs in Esbeek

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Esbeek? Bij Samenwijs Torenlei opvang & onderwijs kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Samenwijs Torenlei opvang & onderwijs geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Samenwijs Torenlei opvang & onderwijs is een Kinderopvang gelegen aan Dorpsstraat 8 in Esbeek. Ideaal dus als je in de omgeving van Esbeek je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Samenwijs Torenlei opvang & onderwijs in Esbeek

Wil je weten wat Samenwijs Torenlei opvang & onderwijs te bieden heeft? Bekijk dan de website van Samenwijs Torenlei opvang & onderwijs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Samenwijs Torenlei opvang & onderwijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Samenwijs Torenlei opvang & onderwijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Basisonderwijs op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Samenwijs Torenlei opvang & onderwijs

Bezoekers bekeken ook