Partou Eigentijds

Partou Eigentijds is een Kinderopvang gelegen aan Zwaagdijk 204b in Zwaagdijk.

Dit artikel is een samenvatting van een tekst over een kinderdagverblijf genaamd Eigentijds in Zwaagdijk-Oost. Het kinderdagverblijf bevindt zich in dorpshuis 'Over de Leek' en biedt ook peuteropvang en buitenschoolse opvang aan. Het kinderdagverblijf stimuleert buiten spelen en biedt verschillende activiteiten aan, zoals het lezen van boekjes en verven. Het kinderdagverblijf heeft twee groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur. Gratis parkeergelegenheid is beschikbaar en ouders kunnen het GGD-rapport en het pedagogisch beleid bekijken. Daarnaast kunnen ouders de kosten voor kinderopvang berekenen met behulp van een rekentool.

Meer informatie over Partou Eigentijds in Zwaagdijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zwaagdijk? Bij Partou Eigentijds kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Eigentijds geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Eigentijds is een Kinderopvang gelegen aan Zwaagdijk 204b in Zwaagdijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Zwaagdijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Eigentijds in Zwaagdijk

Wil je weten wat Partou Eigentijds te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Eigentijds of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Eigentijds? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Eigentijds het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Eigentijds

Bezoekers bekeken ook