Kindercentrum Berend Botje Edam Keetzijde

Kindercentrum Berend Botje Edam Keetzijde is een Kinderopvang gelegen aan Keetzijde 18A in Edam.

Het kinderdagverblijf Edam Keetzijde is een kleurrijke en ruime locatie die gemakkelijk bereikbaar is en voldoende parkeergelegenheid heeft. Het biedt kinderopvang, peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang. Op het kinderdagverblijf hebben kinderen de mogelijkheid om met andere kinderen te spelen en te leren, en er is veel ruimte om te spelen. Er is ook een buitenspeelplaats waar kinderen kunnen buitenspelen. Naast slaapkamers heeft Edam Keetzijde ook buitenbedjes waar kinderen buiten kunnen slapen. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur. Aanmelden kan via de website. Daarnaast biedt de locatie nog andere opvangmogelijkheden. Het LRK-nummer is 178395481 en het GGD-inspectierapport is positief. Het telefoonnummer van de opvanglocatie is te vinden in de Berend Botje OuderApp. Er is ook een virtuele tour beschikbaar om de locatie te bekijken.

Meer informatie over Kindercentrum Berend Botje Edam Keetzijde in Edam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Edam? Bij Kindercentrum Berend Botje Edam Keetzijde kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindercentrum Berend Botje Edam Keetzijde geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindercentrum Berend Botje Edam Keetzijde is een Kinderopvang gelegen aan Keetzijde 18A in Edam. Ideaal dus als je in de omgeving van Edam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindercentrum Berend Botje Edam Keetzijde in Edam

Wil je weten wat Kindercentrum Berend Botje Edam Keetzijde te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindercentrum Berend Botje Edam Keetzijde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercentrum Berend Botje Edam Keetzijde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercentrum Berend Botje Edam Keetzijde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindercentrum Berend Botje Edam Keetzijde

Bezoekers bekeken ook