Gouden Ster

Gouden Ster is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester J.W. Hondelinkstraat 33 in Beesd.

Dit is een samenvatting van de tekst zonder specifieke datums. Het is een kleinschalig kinderdagverblijf in Beesd dat openstaat voor kinderen van 0-4 jaar. Inschrijven kan online en is gratis. Het kinderdagverblijf staat bekend als een vertrouwde en veilige plek waar ieder kind de aandacht krijgt die het nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen. Ze streven ernaar om zo veelzijdig mogelijk in het leven te staan en houden rekening met ieders achtergrond, religie of levenswijze.

Meer informatie over Gouden Ster in Beesd

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Beesd? Bij Gouden Ster kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Gouden Ster geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Gouden Ster is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester J.W. Hondelinkstraat 33 in Beesd. Ideaal dus als je in de omgeving van Beesd je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Gouden Ster in Beesd

Wil je weten wat Gouden Ster te bieden heeft? Bekijk dan de website van Gouden Ster of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gouden Ster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gouden Ster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Gouden Ster

Bezoekers bekeken ook