Kinderopvang 't Goudvisje - Hoofdkantoor

Kinderopvang 't Goudvisje - Hoofdkantoor is een Kinderopvang gelegen aan Canadasingel 10A in Rosmalen.

In dit artikel wordt beschreven wat kinderopvang 't Goudvisje te bieden heeft. Ze bieden een natuurbeleving en een thuisgevoel aan kinderen. Kinderen worden begeleid op individueel niveau en ontdekken de wereld samen met de pedagogisch medewerkers. Ze helpen ook met het zaaien en oogsten van groenten en verzorgen dieren op de locatie. Het team van kinderopvang 't Goudvisje bestaat uit verschillende specialisten, zoals een pedagogisch coach en muziek-, sport- en outdoormedewerkers. Ouders kunnen alles bespreken over de ontwikkeling van hun kind met de medewerkers. Er is ook een ouderportaal waar ouders op de hoogte kunnen blijven van de belevenissen van hun kind.

Meer informatie over Kinderopvang 't Goudvisje - Hoofdkantoor in Rosmalen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rosmalen? Bij Kinderopvang 't Goudvisje - Hoofdkantoor kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang 't Goudvisje - Hoofdkantoor geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang 't Goudvisje - Hoofdkantoor is een Kinderopvang gelegen aan Canadasingel 10A in Rosmalen. Ideaal dus als je in de omgeving van Rosmalen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang 't Goudvisje - Hoofdkantoor in Rosmalen

Wil je weten wat Kinderopvang 't Goudvisje - Hoofdkantoor te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang 't Goudvisje - Hoofdkantoor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang 't Goudvisje - Hoofdkantoor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang 't Goudvisje - Hoofdkantoor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang ’t Goudvisje – Hoofdkantoor

Bezoekers bekeken ook