Kindercentrum Het Kinderpaleis

Kindercentrum Het Kinderpaleis is een Kinderopvang gelegen aan Louise de Colignylaan 59 in Katwijk aan Zee.

Stichting KOK kinderopvang biedt professionele kinderopvang, peuteropvang, buitenschoolse en flexibele opvang op verschillende locaties in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg en Noordwijk. Ze hebben enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers die alle kinderen de aandacht geven die ze nodig hebben. Ze bieden hele dagen opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar, buitenschoolse opvang met leuke en leerzame activiteiten, tussenschoolse opvang en flexibele opvang. Ze werken met bruto uurtarieven waarvan een groot deel wordt terugbetaald door de Belastingdienst. Ze hebben aandacht voor de kinderen, ouders en medewerkers en bieden voorschoolse educatie en zorg. In het ouderportaal vindt u alle informatie over uw contract en kunt u wijzigingen doorgeven en contact opnemen met de locaties. Het is verstandig om uw kind vroegtijdig in te schrijven.

Meer informatie over Kindercentrum Het Kinderpaleis in Katwijk aan Zee

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Katwijk aan Zee? Bij Kindercentrum Het Kinderpaleis kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindercentrum Het Kinderpaleis geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindercentrum Het Kinderpaleis is een Kinderopvang gelegen aan Louise de Colignylaan 59 in Katwijk aan Zee. Ideaal dus als je in de omgeving van Katwijk aan Zee je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindercentrum Het Kinderpaleis in Katwijk aan Zee

Wil je weten wat Kindercentrum Het Kinderpaleis te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindercentrum Het Kinderpaleis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercentrum Het Kinderpaleis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercentrum Het Kinderpaleis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindercentrum Het Kinderpaleis

Bezoekers bekeken ook