Kibeo Sportweg

Kibeo Sportweg is een Kinderopvang gelegen aan Sportweg 2 in Kwadendamme.

Kibeo Sportweg in Kwadendamme is een kinderopvang waar kinderen veel te zien, ontdekken en doen hebben. Ze kunnen buiten avonturen beleven, binnen in uitdagende hoeken spelen en deelnemen aan activiteiten van het VVE-programma. Hierdoor worden ze goed voorbereid op de basisschool. Na schooltijd krijgen de kinderen de ruimte om hun talenten te ontdekken door leuke en leerzame activiteiten. Ze kunnen samen met vriendjes thema's bedenken en hiermee aan de slag gaan, waardoor ze niet alleen plezier hebben maar ook leren samenwerken. Kibeo Sportweg is gevestigd in de Mgr. Heyligersschool en werkt nauw samen met deze school. Ouders zijn altijd welkom om een kijkje te komen nemen en een afspraak te maken voor een rondleiding. Daarnaast plaatst Kibeo regelmatig filmpjes en foto's van de activiteiten op sociale media.

Meer informatie over Kibeo Sportweg in Kwadendamme

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Kwadendamme? Bij Kibeo Sportweg kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Sportweg geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Sportweg is een Kinderopvang gelegen aan Sportweg 2 in Kwadendamme. Ideaal dus als je in de omgeving van Kwadendamme je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Sportweg in Kwadendamme

Wil je weten wat Kibeo Sportweg te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Sportweg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Sportweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Sportweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Sportweg

Bezoekers bekeken ook