Kinderdagverblijf Hummeltjeshoek

Kinderdagverblijf Hummeltjeshoek is een Kinderopvang gelegen aan Van Halewijnlaan 144 in Voorburg.

Kinderdagverblijf Hummeltjeshoek is een kleinschalige kinderopvang in Voorburg. Ze hebben één groep met maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Het kind staat centraal en er wordt veel waarde gehecht aan een huiselijke sfeer. Het kinderdagverblijf biedt opvang voor kinderen van ouders die gaan werken of andere bezigheden hebben. Ze streven ernaar om ouders tevreden te stellen met de geboden opvang. De contactgegevens van Kinderdagverblijf Hummeltjeshoek zijn te vinden op hun website. Daarnaast maken ze gebruik van analyse cookies, maar deze registreren geen persoonlijke gegevens.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Hummeltjeshoek in Voorburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Voorburg? Bij Kinderdagverblijf Hummeltjeshoek kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Hummeltjeshoek geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Hummeltjeshoek is een Kinderopvang gelegen aan Van Halewijnlaan 144 in Voorburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Voorburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Hummeltjeshoek in Voorburg

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Hummeltjeshoek te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Hummeltjeshoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Hummeltjeshoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Hummeltjeshoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Hummeltjeshoek

Bezoekers bekeken ook