Kinderdagverblijf 't Speeltreintje

Kinderdagverblijf 't Speeltreintje is een Kinderopvang gelegen aan Spoorlaan 19 in Etten-Leur.

t Speeltreintje is een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in Etten-Leur. Ze bieden professionele zorg en aandacht voor kinderen van 6 weken tot 12 jaar oud. Het kinderdagverblijf is kleinschalig, waardoor kinderen een goede band kunnen opbouwen met elkaar en de leidsters. Het pedagogisch beleid van 't Speeltreintje richt zich op de ontwikkelingsfases van ieder kind. Ze bieden een diversiteit aan thema's en activiteiten en hebben ruime openingstijden en onbeperkt aantal ruildagen. Het kinderdagverblijf streeft naar een warm welkom gevoel en biedt veiligheid en geborgenheid aan de kinderen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf 't Speeltreintje in Etten-Leur

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Etten-Leur? Bij Kinderdagverblijf 't Speeltreintje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf 't Speeltreintje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf 't Speeltreintje is een Kinderopvang gelegen aan Spoorlaan 19 in Etten-Leur. Ideaal dus als je in de omgeving van Etten-Leur je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf 't Speeltreintje in Etten-Leur

Wil je weten wat Kinderdagverblijf 't Speeltreintje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf 't Speeltreintje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf 't Speeltreintje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf 't Speeltreintje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf ’t Speeltreintje

Bezoekers bekeken ook