Kinderdagverblijf Dennen

Kinderdagverblijf Dennen is een Kinderopvang gelegen aan Vaartweg 191 in Hilversum.

Kinderdagverblijf Dennen is gevestigd in een karakteristieke villa tegenover het Corversbos. Er zijn vier groepen, twee voor kinderen van 0 tot ongeveer 2 jaar en twee voor kinderen van ongeveer 2 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf heeft een warme, huiselijke sfeer waar kinderen zich snel thuis voelen. Een bijzonder aspect van kinderdagverblijf Dennen is de ligging aan het bos, waardoor kinderen veel buiten kunnen zijn. De openingstijden zijn van 07.30 uur tot 18.30 uur. Het registratienummer is 112768465. Voor meer informatie over sluitingsdagen kan er op de aangegeven link geklikt worden.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Dennen in Hilversum

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hilversum? Bij Kinderdagverblijf Dennen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Dennen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Dennen is een Kinderopvang gelegen aan Vaartweg 191 in Hilversum. Ideaal dus als je in de omgeving van Hilversum je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Dennen in Hilversum

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Dennen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Dennen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Dennen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Dennen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Dennen

Bezoekers bekeken ook