Kinderdagverblijf de Boei

Kinderdagverblijf de Boei is een Kinderopvang gelegen aan Bernadottelaan 81 in Gouda.

Kindercentrum de Schaapskooi is een organisatie met kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang en leidsters aan huis. Ze hebben regelmatig vacatures. Er zijn verschillende vormen van kinderopvang mogelijk, afhankelijk van de opvangplaats, openingstijd, soort opvang en leeftijdsgrenzen van de kinderen. De Schaapskooi heeft een vergunning van de gemeente Gouda en is opgenomen in het landelijk register kinderopvang en peuterspeelzalen. Ze worden jaarlijks gecontroleerd door de GGD. Via de belastingdienst kunnen ouders een inkomensafhankelijke tegemoetkoming (kinderopvangtoeslag) krijgen. Een integraal kindcentrum (IKC) is een organisatievorm waarin scholen en organisaties voor kinderdagopvang samenwerken. Op de website zijn video's te bekijken over het kindercentrum en de dagelijkse activiteiten.

Meer informatie over Kinderdagverblijf de Boei in Gouda

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Gouda? Bij Kinderdagverblijf de Boei kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf de Boei geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf de Boei is een Kinderopvang gelegen aan Bernadottelaan 81 in Gouda. Ideaal dus als je in de omgeving van Gouda je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf de Boei in Gouda

Wil je weten wat Kinderdagverblijf de Boei te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf de Boei of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf de Boei? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf de Boei het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf de Boei

Bezoekers bekeken ook