Kinderopvang 't Vinkenbroekske

Kinderopvang 't Vinkenbroekske is een Kleuterschool gelegen aan Vinkenbroeksestraat 55 in Roosendaal.

Kinderopvang 't Vinkenbroekske hanteert de groene pedagogiek en biedt een uitdagende, rustige, groene omgeving om de ontwikkeling van de kinderen optimaal te stimuleren. De kinderopvang bevindt zich op een boerderij waar 200 melkkoeien worden gemolken met melkrobots. Daarnaast hebben ze 150 stuks jongvee, schapen, een paard, honden en katten. De eigenaren van de kinderopvang zijn Wilion en Cécile van der Steen en ze hebben vijf kinderen in de leeftijd van 17 tot 25 jaar. De kinderopvang is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00u tot 18.00u. Op zaterdag en zondag is de kinderopvang gesloten. De locatie van de kinderopvang is Vinkenbroeksestraat 55 in Roosendaal. Contact kan opgenomen worden via info@vinkenbroekske.nl of via telefoonnummer +31 6 42802500.

Meer informatie over Kinderopvang 't Vinkenbroekske in Roosendaal

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Roosendaal? Bij Kinderopvang 't Vinkenbroekske kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang 't Vinkenbroekske geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang 't Vinkenbroekske is een Kinderopvang gelegen aan Vinkenbroeksestraat 55 in Roosendaal. Ideaal dus als je in de omgeving van Roosendaal je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang 't Vinkenbroekske in Roosendaal

Wil je weten wat Kinderopvang 't Vinkenbroekske te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang 't Vinkenbroekske of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang 't Vinkenbroekske? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang 't Vinkenbroekske het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang ’t Vinkenbroekske

Bezoekers bekeken ook