Blij-land Kinderdagverblijf

Blij-land Kinderdagverblijf is een Kleuterschool gelegen aan Diemerparklaan 21 in Amsterdam.

Het kinderdagverblijf op IJburg is een kleinschalige en groene opvang voor kinderen van verschillende leeftijden. Ze bieden veel ruimte binnen en buiten waar kinderen kunnen spelen en leren samen te spelen. Het personeel helpt de kinderen stap voor stap de wereld te ontdekken. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan groene opvang en worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Het is mogelijk om je kind in te schrijven bij dit kinderdagverblijf.

Meer informatie over Blij-land Kinderdagverblijf in Amsterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amsterdam? Bij Blij-land Kinderdagverblijf kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Blij-land Kinderdagverblijf geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Blij-land Kinderdagverblijf is een Kinderopvang gelegen aan Diemerparklaan 21 in Amsterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Amsterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Blij-land Kinderdagverblijf in Amsterdam

Wil je weten wat Blij-land Kinderdagverblijf te bieden heeft? Bekijk dan de website van Blij-land Kinderdagverblijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blij-land Kinderdagverblijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blij-land Kinderdagverblijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Blij-land Kinderdagverblijf

Bezoekers bekeken ook