Kinderdagverblijf Het Toverstokje

Kinderdagverblijf Het Toverstokje is een Kinderopvang gelegen aan Werkmansbeemd 23 in Oosterhout.

Kinderdagverblijf Het Toverstokje is een kleinschalig en huiselijk kinderdagverblijf in Oosterhout. Naast kinderopvang organiseert het centrum activiteiten voor het hele gezin. Het kinderdagverblijf heeft een grote tuin met kinderboerderij en een warme, huiselijke inrichting met natuurlijke materialen. Het biedt kleinschalige opvang, flexibiliteit, workshops en een maaltijdservice. Het Toverstokje streeft ernaar om niet alleen de kinderen te verzorgen, maar ook de ouders te ontzorgen. Daarom biedt het centrum een coffee to go en maaltijdservice aan. Voor geïnteresseerden in een baan bij Het Toverstokje zijn er vacatures beschikbaar. Het kinderdagverblijf is te vinden op het adres Werkmansbeemd 23 in Oosterhout.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Het Toverstokje in Oosterhout

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Oosterhout? Bij Kinderdagverblijf Het Toverstokje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Het Toverstokje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Het Toverstokje is een Kinderopvang gelegen aan Werkmansbeemd 23 in Oosterhout. Ideaal dus als je in de omgeving van Oosterhout je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Het Toverstokje in Oosterhout

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Het Toverstokje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Het Toverstokje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Het Toverstokje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Het Toverstokje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Het Toverstokje

Bezoekers bekeken ook