Zo Kinderopvang op de Schans

Zo Kinderopvang op de Schans is een Kinderopvang gelegen aan Rondsel 144 in Halsteren.

Op brede school De Schans bieden ze dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De kinderen worden verdeeld in vier horizontale groepen op basis van leeftijd. Binnen hebben ze lichte en modern ingerichte ruimtes met veel spelmateriaal, en bij mooi weer kunnen de kinderen buiten spelen in de grote buitenruimte. Er zijn ook buitenbedjes waarin kinderen langer en beter kunnen slapen vanwege de frisse buitenlucht. Daarnaast bieden ze het nijntje Beweegdiploma aan, een serie beweeglessen waarin kinderen essentiële basisvormen van bewegen leren. Ook hebben ze voorschoolse en vroegschoolse educatie (VVE) om onderwijsachterstanden te verkleinen. Ze werken met het VVE-programma Ben ik in Beeld, wat bijdraagt aan de professionaliteit van de medewerkers en de optimale ontwikkeling van de kinderen. Ze kunnen ook kinderen met een doorverwijzing van het consultatiebureau opvangen en hun taalontwikkeling extra stimuleren.

Meer informatie over Zo Kinderopvang op de Schans in Halsteren

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Halsteren? Bij Zo Kinderopvang op de Schans kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Zo Kinderopvang op de Schans geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Zo Kinderopvang op de Schans is een Kinderopvang gelegen aan Rondsel 144 in Halsteren. Ideaal dus als je in de omgeving van Halsteren je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Zo Kinderopvang op de Schans in Halsteren

Wil je weten wat Zo Kinderopvang op de Schans te bieden heeft? Bekijk dan de website van Zo Kinderopvang op de Schans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zo Kinderopvang op de Schans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zo Kinderopvang op de Schans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Zo Kinderopvang op de Schans

Bezoekers bekeken ook