Kinderdagverblijf Jor en Daan

Kinderdagverblijf Jor en Daan is een Kinderopvang gelegen aan Palmdwarsstraat 61 in Amsterdam.

Jor & Daan is een kinderdagverblijf in Amsterdam met een sterke pedagogische visie die gericht is op het stimuleren van de zelfstandigheid van kinderen. Ze bieden kinderen de ruimte om hun eigen weg te kiezen en op ontdekking te gaan, vanuit een veilige en vertrouwde omgeving. Het kinderdagverblijf heeft een ervaren en deskundig team en werkt met vaste groepen en pedagogisch medewerkers voor continuïteit en veiligheid. Er zijn veel activiteiten gericht op cultuur, muziek en beweging, en er wordt dagelijks gekookt met biologische ingrediënten. Het kinderdagverblijf heeft een grote buitenspeelplaats en organiseert regelmatig uitstapjes naar de buurt. Het gebouw is karakteristiek en uitdagend voor kinderen. Het GGD inspectierapport en het pedagogisch beleidsplan zijn beschikbaar, en de manager is Anouk Nieuwenkamp.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Jor en Daan in Amsterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amsterdam? Bij Kinderdagverblijf Jor en Daan kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Jor en Daan geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Jor en Daan is een Kinderopvang gelegen aan Palmdwarsstraat 61 in Amsterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Amsterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Jor en Daan in Amsterdam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Jor en Daan te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Jor en Daan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Jor en Daan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Jor en Daan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Jor en Daan

Bezoekers bekeken ook