Ludens - Kinderdagverblijf de Tuinkabouter

Ludens - Kinderdagverblijf de Tuinkabouter is een Kinderopvang gelegen aan Professor van Bemmelenlaan 51C in Utrecht.

Kinderdagverblijf De Tuinkabouter ligt in de wijk Tuindorp in Utrecht en biedt ruimte aan twee babygroepen, één peutergroep en voorschoolse activiteiten voor peuters. De kinderen hebben de vrijheid om zelf te kiezen waar en met wie ze spelen. Op de piazza spelen alle kinderen samen en elke dag gaan ze naar buiten om te klimmen, glijden en andere activiteiten te doen. De locatie is bijzonder omdat het veel ruimte biedt voor zelfstandigheid en keuzevrijheid. Voor meer informatie kan men contact opnemen met de oudercommissie.

Meer informatie over Ludens - Kinderdagverblijf de Tuinkabouter in Utrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Utrecht? Bij Ludens - Kinderdagverblijf de Tuinkabouter kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Ludens - Kinderdagverblijf de Tuinkabouter geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Ludens - Kinderdagverblijf de Tuinkabouter is een Kinderopvang gelegen aan Professor van Bemmelenlaan 51C in Utrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Utrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Ludens - Kinderdagverblijf de Tuinkabouter in Utrecht

Wil je weten wat Ludens - Kinderdagverblijf de Tuinkabouter te bieden heeft? Bekijk dan de website van Ludens - Kinderdagverblijf de Tuinkabouter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ludens - Kinderdagverblijf de Tuinkabouter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ludens - Kinderdagverblijf de Tuinkabouter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Ludens – Kinderdagverblijf de Tuinkabouter

Bezoekers bekeken ook