Kinderdagverblijf Tovertuin

Kinderdagverblijf Tovertuin is een Kinderopvang gelegen aan Buitenlust 13 in Venray.

Kinderdagverblijf Tovertuin in Venray biedt eigentijdse kinderopvang met een groen karakter. Het kinderdagverblijf is gevestigd in Medisch Centrum Buitenlust en biedt zowel binnen als buiten ruimte om te spelen en te ontwikkelen. In de groepsruimtes zijn verschillende speelhoeken en er is ook een extra speelruimte waar kinderen apart kunnen spelen of knutselen. De ruime, groene tuin is ingericht volgens het concept van natuurlijk buitenspelen. Tovertuin biedt opvang op maat, waarbij de dagindeling wordt aangepast aan de leeftijd van het kind. Er zijn speciale activiteiten om kinderen voor te bereiden op de basisschool en spelen en ontwikkelen gebeurt altijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om zelf te komen kijken en persoonlijk kennis te maken. Voor vragen kunnen zij contact opnemen met de klantenservice. Het kinderdagverblijf heeft openingstijden van maandag tot en met vrijdag en biedt indien er voldoende interesse is, ook opvang vanaf 7.00 uur. Het LRK-nummer en de inspectierapporten zijn te bekijken in het Landelijk Register Kinderopvang.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Tovertuin in Venray

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Venray? Bij Kinderdagverblijf Tovertuin kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Tovertuin geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Tovertuin is een Kinderopvang gelegen aan Buitenlust 13 in Venray. Ideaal dus als je in de omgeving van Venray je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Tovertuin in Venray

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Tovertuin te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Tovertuin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Tovertuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Tovertuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Tovertuin

Bezoekers bekeken ook