Kinderdagverblijf Aagje

Kinderdagverblijf Aagje is een Kinderdagopvang gelegen aan Aagje Dekenlaan 13 in Soest.

Kinderdagverblijf Aagje is een kleinschalig, huiselijk kinderdagverblijf waar maximaal acht kinderen tegelijk worden opgevangen. De opvang is vergelijkbaar met een groot gezin en momenteel bieden ze opvang aan kinderen van 2 en 3 jaar. Het kinderdagverblijf is gelegen in een rustige en sfeervolle straat in de wijk Soest-Zuid en maakt gebruik van zowel het huis als de tuin voor de opvang. Ze gaan ook regelmatig op uitstapjes naar speelplekken in de buurt. De naam Aagje is gekozen omdat kinderen van nature nieuwsgierig zijn en dit wordt gestimuleerd en begeleid bij het kinderdagverblijf. Geïnteresseerden zijn altijd welkom om een kijkje te komen nemen en de sfeer te ervaren.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Aagje in Soest

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Soest? Bij Kinderdagverblijf Aagje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Aagje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Aagje is een Kinderopvang gelegen aan Aagje Dekenlaan 13 in Soest. Ideaal dus als je in de omgeving van Soest je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Aagje in Soest

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Aagje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Aagje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Aagje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Aagje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Aagje

Bezoekers bekeken ook