Partou De Perenboom

Partou De Perenboom is een Kinderopvang gelegen aan Dorpsstraat 177A in Wervershoof.

De website van Partou de Perenboom, een kinderdagverblijf in Wervershoof, is beschikbaar in het Engels en Nederlands. Het kinderdagverblijf biedt een warme en gezellige omgeving waar kinderen kunnen spelen, ontdekken, leren en groeien. Er zijn verschillende speelhoeken en er wordt veel buiten gespeeld. Het kinderdagverblijf heeft 3 groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.15 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid en ouders kunnen het recente GGD-rapport bekijken. Daarnaast is er informatie beschikbaar over het pedagogisch beleid, tarieven en algemene voorwaarden. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Het kinderdagverblijf stuurt foto's en berichtjes via een app naar ouders.

Meer informatie over Partou De Perenboom in Wervershoof

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Wervershoof? Bij Partou De Perenboom kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou De Perenboom geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou De Perenboom is een Kinderopvang gelegen aan Dorpsstraat 177A in Wervershoof. Ideaal dus als je in de omgeving van Wervershoof je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou De Perenboom in Wervershoof

Wil je weten wat Partou De Perenboom te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou De Perenboom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou De Perenboom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou De Perenboom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou De Perenboom

Bezoekers bekeken ook