Juvent BSO+

Juvent BSO+ is een Kinderopvang gelegen aan Koolstraat 17 in Hulst.

In de tekst hierboven vind je informatie over de cliëntenservice van Juvent, waar je terecht kunt met vragen over zorg. De cliëntenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur, en tussen 13.30 en 17.00 uur. Voor andere vragen kun je contact opnemen met een van de regiokantoren. Voor hulp via Juvent is meestal een verwijzing nodig van de gemeente, het CJG of een medisch specialist. Daarnaast wordt er in het nieuwsbericht vermeld dat de deeltijdpleegzorg in 2022 blijft groeien en dat pleeggezinnen op 1 april een open dag houden tijdens de Openjewereld Route. Verder worden er vacatures vermeld voor verschillende functies binnen Juvent en wordt de slogan "Ik ben mezelf geworden, mijn eigen ik. Dat kon daar gewoon." genoemd. Als je meer informatie wilt over het hulpaanbod van Juvent, kun je contact met hen opnemen via telefoon, e-mail of door een terugbelverzoek in te dienen.

Meer informatie over Juvent BSO+ in Hulst

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hulst? Bij Juvent BSO+ kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Juvent BSO+ geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Juvent BSO+ is een Kinderopvang gelegen aan Koolstraat 17 in Hulst. Ideaal dus als je in de omgeving van Hulst je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Juvent BSO+ in Hulst

Wil je weten wat Juvent BSO+ te bieden heeft? Bekijk dan de website van Juvent BSO+ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Juvent BSO+? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Juvent BSO+ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Juvent BSO+

Bezoekers bekeken ook