Partou Limbostraat 15

Partou Limbostraat 15 is een Kinderopvang gelegen aan Limbostraat 15 in Purmerend.

Dit is een samenvatting van een tekst over een kinderdagverblijf in Purmerend. Het kinderdagverblijf bevindt zich in de wijk Weidevenne en heeft een licht pand met een grote speelhal en ruime tuin. Er zijn verschillende groepen en de openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken en het pedagogisch beleid lezen. De tarieven voor kinderopvang kunnen worden berekend met een rekentool. Verder gelden er algemene voorwaarden en ouders kunnen hun kind inschrijven of een rondleiding aanvragen. Het kinderdagverblijf biedt verschillende activiteiten aan, zoals muziek maken, en stuurt foto's en berichtjes via een app naar ouders.

Meer informatie over Partou Limbostraat 15 in Purmerend

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Purmerend? Bij Partou Limbostraat 15 kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Limbostraat 15 geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Limbostraat 15 is een Kinderopvang gelegen aan Limbostraat 15 in Purmerend. Ideaal dus als je in de omgeving van Purmerend je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Limbostraat 15 in Purmerend

Wil je weten wat Partou Limbostraat 15 te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Limbostraat 15 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Limbostraat 15? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Limbostraat 15 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Limbostraat 15

Bezoekers bekeken ook