Kinderdagverblijf Kruimeltje (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Kruimeltje (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Graaf Willemlaan 116 in Nieuwegein.

Kinderdagverblijf Kruimeltje is gevestigd in Nieuwegein-Zuid in de wijk Fokkesteeg en is goed bereikbaar voor mensen uit Vreeswijk. Het kinderdagverblijf heeft een sfeervol pand met een grote speelhal en een leuke tuin. Er zijn verschillende hoeken ingericht in de groepsruimtes, zoals bouwhoeken, poppenhoeken en leeshoeken. Het kinderdagverblijf heeft drie babygroepen en twee peutergroepen en organiseert activiteiten variërend van koken en bakken tot creatief bezig zijn met knutselopdrachten. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van de kinderen en het kinderdagverblijf werkt met de Uk & Puk methode. Daarnaast is er informatie beschikbaar over online inschrijven, tarieven, veelgestelde vragen, het kennismakingsboekje en het pedagogisch beleid en werkplan van het kinderdagverblijf. Het adres van Kruimeltje is Graaf Willemlaan 116 in Nieuwegein en de openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 18:30 uur.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Kruimeltje (Kind & Co) in Nieuwegein

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Nieuwegein? Bij Kinderdagverblijf Kruimeltje (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Kruimeltje (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Kruimeltje (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Graaf Willemlaan 116 in Nieuwegein. Ideaal dus als je in de omgeving van Nieuwegein je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Kruimeltje (Kind & Co) in Nieuwegein

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Kruimeltje (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Kruimeltje (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Kruimeltje (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Kruimeltje (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Kruimeltje (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook