Spetters Hoogvliet, KindeRdam (kindcentrum)

Spetters Hoogvliet, KindeRdam (kindcentrum) is een Kinderopvang gelegen aan Heersdijk 13 + 23 in Hoogvliet Rotterdam.

Samenvatting: Kinderdagverblijf Spetters Hoogvliet biedt een liefdevolle, huiselijke omgeving waar kinderen de wereld kunnen ontdekken. Ze werken met de voorschoolse educatie-methode Uk & Puk en bieden gezonde maaltijden en tussendoortjes. De BSO op dezelfde locatie biedt verschillende activiteitenhoeken en gaat dagelijks naar buiten. Ouderbetrokkenheid is belangrijk en er is een oudercommissie actief. Het kinderdagverblijf is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid. De kinderen van groep 1 t/m 4 worden lopend gehaald en gebracht vanuit de school en de kinderen van groep 5 t/m 8 kunnen zelfstandig naar de BSO. Tijdens schoolvakanties is er vakantieopvang met leuke activiteiten.

Meer informatie over Spetters Hoogvliet, KindeRdam (kindcentrum) in Hoogvliet Rotterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hoogvliet Rotterdam? Bij Spetters Hoogvliet, KindeRdam (kindcentrum) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Spetters Hoogvliet, KindeRdam (kindcentrum) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Spetters Hoogvliet, KindeRdam (kindcentrum) is een Kinderopvang gelegen aan Heersdijk 13 + 23 in Hoogvliet Rotterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Hoogvliet Rotterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Spetters Hoogvliet, KindeRdam (kindcentrum) in Hoogvliet Rotterdam

Wil je weten wat Spetters Hoogvliet, KindeRdam (kindcentrum) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Spetters Hoogvliet, KindeRdam (kindcentrum) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Spetters Hoogvliet, KindeRdam (kindcentrum)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spetters Hoogvliet, KindeRdam (kindcentrum) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Spetters Hoogvliet, KindeRdam (kindcentrum)

Bezoekers bekeken ook