IKC Kloetinge Schimmelpenninckstraat

IKC Kloetinge Schimmelpenninckstraat is een Kinderopvang gelegen aan Schimmelpenninckstraat 14 in Kloetinge.

Bij IKC Kloetinge Schimmelpenninckstraat is er veel te zien, beleven en ontdekken voor kinderen. Ze kunnen buiten spelen in de tuin en binnen zijn er leuke speelhoeken en knutselmogelijkheden. Bij Kibeo is elke dag anders en ouders kunnen een afspraak maken voor een rondleiding. Daarnaast plaatst de school regelmatig filmpjes en foto's van de activiteiten op sociale media.

Meer informatie over IKC Kloetinge Schimmelpenninckstraat in Kloetinge

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Kloetinge? Bij IKC Kloetinge Schimmelpenninckstraat kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij IKC Kloetinge Schimmelpenninckstraat geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

IKC Kloetinge Schimmelpenninckstraat is een Kinderopvang gelegen aan Schimmelpenninckstraat 14 in Kloetinge. Ideaal dus als je in de omgeving van Kloetinge je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

IKC Kloetinge Schimmelpenninckstraat in Kloetinge

Wil je weten wat IKC Kloetinge Schimmelpenninckstraat te bieden heeft? Bekijk dan de website van IKC Kloetinge Schimmelpenninckstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IKC Kloetinge Schimmelpenninckstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IKC Kloetinge Schimmelpenninckstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. IKC Kloetinge Schimmelpenninckstraat

Bezoekers bekeken ook