Kinderdagverblijf "de Blije Handjes"

Kinderdagverblijf "de Blije Handjes" is een Kinderopvang gelegen aan Dorpzigt 19 in Zuid-Beijerland.

Het kinderdagverblijf "de Blije Handjes" biedt een geweldige leer- en leefomgeving aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het is gevestigd in een prachtig gerenoveerd monumentaal pand aan het Dorpzigt 19 in Zuid-Beijerland. Je kunt contact opnemen via telefoonnummer 0186 - 75 16 75 of via e-mail info@kdvdeblijehandjes.nl. Inschrijven voor het kinderdagverblijf is gratis en je kunt ook een rondleiding aanvragen. Het KvK-nummer van het kinderdagverblijf is 73853402 en de bankgegevens zijn NL50INGB0008777135, ten name van KDV de Blije Handjes. Het copyright van "de Blije Handjes" is van toepassing tot 2023.

Meer informatie over Kinderdagverblijf "de Blije Handjes" in Zuid-Beijerland

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zuid-Beijerland? Bij Kinderdagverblijf "de Blije Handjes" kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf "de Blije Handjes" geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf "de Blije Handjes" is een Kinderopvang gelegen aan Dorpzigt 19 in Zuid-Beijerland. Ideaal dus als je in de omgeving van Zuid-Beijerland je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf "de Blije Handjes" in Zuid-Beijerland

Wil je weten wat Kinderdagverblijf "de Blije Handjes" te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf "de Blije Handjes" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf "de Blije Handjes"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf "de Blije Handjes" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf “de Blije Handjes”

Bezoekers bekeken ook