Agrarische kinderopvang KiekdeKoe

Agrarische kinderopvang KiekdeKoe is een Kleuterschool gelegen aan Sondernweg 14 a in Aalten.

De Agrarische Kinderopvang KiekdeKoe biedt opvang aan kinderen van 10 weken tot 4 jaar. Ze hebben een babygroep voor maximaal 8 kinderen, een dreumes/peutergroep voor maximaal 11 kinderen en een peutergroep voor maximaal 8 kinderen. Ze werken met horizontale groepen zodat ze het spel- en ander materiaal kunnen aanbieden op het niveau van de kinderen. Op de boerderij hebben de kinderen veel buitenactiviteiten en hebben ze contact met dieren en de natuur. Ze kunnen kijken naar het maaien van gras, picknicken in de wei en dieren voeren. Kinderen leren door te zien, voelen, ruiken en ondernemen. De kinderopvang heeft nog plek op diverse dagen. Neem contact op voor meer informatie.

Meer informatie over Agrarische kinderopvang KiekdeKoe in Aalten

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Aalten? Bij Agrarische kinderopvang KiekdeKoe kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Agrarische kinderopvang KiekdeKoe geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Agrarische kinderopvang KiekdeKoe is een Kinderopvang gelegen aan Sondernweg 14 a in Aalten. Ideaal dus als je in de omgeving van Aalten je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Agrarische kinderopvang KiekdeKoe in Aalten

Wil je weten wat Agrarische kinderopvang KiekdeKoe te bieden heeft? Bekijk dan de website van Agrarische kinderopvang KiekdeKoe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Agrarische kinderopvang KiekdeKoe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Agrarische kinderopvang KiekdeKoe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Agrarische kinderopvang KiekdeKoe

Bezoekers bekeken ook