Kinderdagverblijf Sprankel

Kinderdagverblijf Sprankel is een Kinderopvang gelegen aan Grotenhof 6 in Lieshout.

Kinderdagverblijf De Sprankel in Lieshout biedt een veilige en vertrouwde omgeving waar kinderen van 0 tot 13 jaar kunnen spelen, ontwikkelen en leren. Het kinderdagverblijf maakt deel uit van kindcentrum De Sprankel, waar ook de peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en basisschool te vinden zijn. De opvang wordt aangepast aan de leeftijd van het kind, met een rustige dagindeling voor de allerkleinsten en speciale activiteiten voor de wat oudere kinderen. Je bent van harte welkom om zelf een kijkje te komen nemen en kennis te maken. Voor vragen kun je contact opnemen met de klantenservice.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Sprankel in Lieshout

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Lieshout? Bij Kinderdagverblijf Sprankel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Sprankel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Sprankel is een Kinderopvang gelegen aan Grotenhof 6 in Lieshout. Ideaal dus als je in de omgeving van Lieshout je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Sprankel in Lieshout

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Sprankel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Sprankel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Sprankel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Sprankel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Sprankel

Bezoekers bekeken ook