Kinderdagverblijf de Ark

Kinderdagverblijf de Ark is een Kinderopvang gelegen aan Palestrinastraat 14 in Oss.

Kindercentrum de Ark is een kinderdagverblijf dat ouders helpt met de opvang van hun kinderen. Ze begrijpen dat het opvoeden van kinderen een uitdaging is en willen ouders helpen door zich geen zorgen te laten maken over de opvang. Het kindercentrum werkt samen met gezinnen om ervoor te zorgen dat de kinderopvang en BSO een goede beslissing zijn voor het kind en het gezin. Kindercentrum de Ark is een christelijk kinderdagverblijf dat professionaliteit combineert met liefdevolle zorg. Ze bieden kinderopvang en BSO aan tegen tarieven van respectievelijk €9,15 en €7,95 per uur. Het beleidsplan en het GGD-rapport zijn beschikbaar om te bekijken. Daarnaast hebben ze een ouderportaal waar ouders de app kunnen downloaden of inloggen via de webversie. Het doel van Kindercentrum de Ark is om ouders te helpen hun kinderen hun beste leven te laten leiden.

Meer informatie over Kinderdagverblijf de Ark in Oss

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Oss? Bij Kinderdagverblijf de Ark kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf de Ark geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf de Ark is een Kinderopvang gelegen aan Palestrinastraat 14 in Oss. Ideaal dus als je in de omgeving van Oss je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf de Ark in Oss

Wil je weten wat Kinderdagverblijf de Ark te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf de Ark of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf de Ark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf de Ark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf de Ark

Bezoekers bekeken ook