Humankind - Kinderdagverblijf Villa Nova

Humankind - Kinderdagverblijf Villa Nova is een Kinderopvang gelegen aan Kerkstraat 104 in Gilze.

Villa Nova is een kinderdagverblijf in Gilze waar altijd iets leuks te doen is. De deskundige pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat elk kind zich prettig voelt en besteden veel aandacht aan activiteiten zoals bouwen, knutselen, lezen en zingen. Er is ook een speciaal aangelegde tuin waar kinderen kunnen ontdekken en vrij kunnen bewegen. Villa Nova is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30. Het kinderdagverblijf is gevestigd aan de Kerkstraat 104 in Gilze. Voor meer informatie en het downloaden van het GGD-rapport kan er contact worden opgenomen met de locatie. Villa Nova biedt ook buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Het doel van Villa Nova is om kinderen een dag te bezorgen waar ze niet over uitgepraat raken. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan er contact worden opgenomen met Regiokantoor Midden-Brabant. Humankind is de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland, met meer dan 450 locaties die dagelijks bezocht worden door duizenden kinderen.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Villa Nova in Gilze

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Gilze? Bij Humankind - Kinderdagverblijf Villa Nova kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf Villa Nova geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf Villa Nova is een Kinderopvang gelegen aan Kerkstraat 104 in Gilze. Ideaal dus als je in de omgeving van Gilze je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf Villa Nova in Gilze

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Villa Nova te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Villa Nova of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Villa Nova? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Villa Nova het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Villa Nova

Bezoekers bekeken ook