Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Kleine Wereld - COKD

Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Kleine Wereld - COKD is een Kleuterschool gelegen aan Wielingenstraat 103 in Dordrecht.

Gro-up kinderopvang biedt op meer dan 300 locaties in Zuid-Holland en Utrecht kinderopvang aan. Met ruim 3000 collega's zorgen ze voor een wereld van verschil voor kinderen en ouders. Bij gro-up wordt kinderopvang leuker en uitdagender, waar kinderen kunnen spelen, beleven, ontdekken en groeien. Ze bieden verschillende vormen van opvang aan, zoals buitenschoolse opvang, kinderdagverblijf, peuteropvang en bijzondere vormen van opvang en verblijf. Gro-up werkt samen met de lokale gemeenschap en creëert samen met hen de omgeving waar kinderen de ruimte hebben om het beste uit zichzelf te halen. Ze zijn niet alleen verantwoordelijk voor kinderopvang, maar ook voor kraamzorg, jeugdhulp, buurtwerk en onderwijs. Gro-up biedt groeiruimte voor kinderen en staat altijd klaar om te helpen en de voorwaarden te creëren voor kinderen om te groeien.

Meer informatie over Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Kleine Wereld - COKD in Dordrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Dordrecht? Bij Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Kleine Wereld - COKD kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Kleine Wereld - COKD geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Kleine Wereld - COKD is een Kinderopvang gelegen aan Wielingenstraat 103 in Dordrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Dordrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Kleine Wereld - COKD in Dordrecht

Wil je weten wat Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Kleine Wereld - COKD te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Kleine Wereld - COKD of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Kleine Wereld - COKD? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Kleine Wereld - COKD het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Kleine Wereld – COKD

Bezoekers bekeken ook