Stichting Kindercentrum Camelot

Stichting Kindercentrum Camelot is een Kinderopvang gelegen aan Akkerstraat 11a in Genderen.

Kindercentrum Camelot biedt dagopvang aan kinderen van 6 weken tot en met de basisschoolleeftijd. Ze creëren een veilige omgeving waar kinderen zich geborgen voelen. Er is een vacature voor een pedagogisch medewerker op de BSO. Baby's vanaf 6 weken oud zijn welkom op de babygroep. Er zijn verschillende evenementen en activiteiten gepland, zoals een kerstbrunch in december en het 30-jarig bestaan van het kindercentrum in augustus. Het laatste nieuws betreft de Nationale Voorleesdagen en de vacature voor een pedagogisch medewerker. De contactgegevens van Kindercentrum Camelot zijn te vinden op hun website.

Meer informatie over Stichting Kindercentrum Camelot in Genderen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Genderen? Bij Stichting Kindercentrum Camelot kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Stichting Kindercentrum Camelot geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Stichting Kindercentrum Camelot is een Kinderopvang gelegen aan Akkerstraat 11a in Genderen. Ideaal dus als je in de omgeving van Genderen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Stichting Kindercentrum Camelot in Genderen

Wil je weten wat Stichting Kindercentrum Camelot te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting Kindercentrum Camelot of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kindercentrum Camelot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kindercentrum Camelot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Stichting Kindercentrum Camelot

Bezoekers bekeken ook